Fyra guld för Environ Skin Care

Pressmeddelande – Sydafrika juli 2023

Torsdagen den 13 juli samlade Environ Skin Care in fyra prestigefyllda GOLD-utmärkelser, som särskiljer innovationen och kvaliteten på Environ-produkter från de främsta branschens nominerade inom medicinsk skönhet.

 

Greklands Medical Beauty Awards 2023 erkänner de betydande framstegen inom området hälsa, skönhet och anti-aging, när det gäller professionella tjänster och behandlingar. Environs världsomspännande erkännande av den högt uppskattade domarpanelen av medicinska experter visar varumärkets växande styrka såväl som det extraordinära arvet från Environs Beautiful Science och ledarskap inom hudhälsa.

”The Medical Beauty Awards är en mycket viktig organisation eftersom utvecklingen inom produkter och teknik går väldigt snabbt och måste göras varje år för att på ett korrekt sätt kunna utvärdera vad som erbjuds oss både som läkare, men också de tjänster som vi resp. erbjudande till våra kunder. På så sätt presenterar Medical Beauty Awards de bästa produkterna, de bästa maskinerna, de bästa tjänsterna och metoderna som tillämpas i Grekland inom området hälsa, skönhet och anti-aging”, säger Lia Papadavid, vicepresident för Domarpanel, professor vid medicinska fakulteten vid universitetet i Aten och chef för 2:a kliniken för hud- och könssjukdomar vid ”Attikon” universitetssjukhus.

BÄSTA ANTI-AGEING PRODUKT

Focus Care Youth+ ® 3DSynergé™ Filler Crème

Med över fyrtiofem miljoner granskade peptidingredienser och omfattande vetenskaplig forskning som sträcker sig över sju år, utvecklade Dr Des Fernandes (världsledande plastikkirurg, grundare och vetenskaplig chef för Environ Skin Care) 3DSynergé™ Filler Crème – en flerfaldigt prisbelönt formulering , inspirerad av Aesthetic Dermal Filler Techniques.

”När vi åldras är det naturligt för huden att förlora fett i dermis samt hyaluronsyra. Vad många behöver är att förbättra dämpningen av fett i huden och öka hyaluronsyrastatusen så att det ser ut som att huden har ”uppblåsts igen”. Environs FoU-team hade som mål att utveckla en aktuell kosmetisk formulering som kan användas för att förbättra utseendet på en jämnare, fastare och naturligt fyllig hud.”

– Dr Des Fernandes, Environs grundare och vetenskaplig chef

BÄSTA CELLULITPRODUKTEN

Body EssentiA® Contouring Cream

Med 23 år av utveckling innan vi fick ta del av den är denna revolutionerande flerfaldigt prisbelönta Environ-innovation baserad på högspecialiserad ingrediensvetenskap för att synligt jämna ut, fast, strama upp och omforma utseendet på gropar, ojämnt strukturerad och slapp hud med kraftfulla 3-dimensionella kontureffekter.

BÄSTA MASK

Focus Care Youth+ ® Revival Masque

Globalt hyllad som det ikoniska ” Ansiktslyftet i en burk ”, Environs Revival Masque är en ikonisk produkt som är betrodd, rekommenderad och personligen använd av hudvårdspersonal runt om i världen. Denna dynamiska mask

är speciellt formulerad med en revolutionerande kombination av mjölksyra, mandelsyra och asiatisk syra som hjälper huden att se yngre, fastare ut,

mjukare och mer strålande.

 

BÄSTA NATTVÅRDSPRODUKT

Focus Care Youth+ ® Seriénce™ nattserum

Denna flerfaldigt prisbelönta avancerade övernattningsbooster är en banbrytande hudvårdsinnovation baserad på framsteg inom neuro-kosmetisk vetenskap. Seriénce™ Night Serum kombinerar specialiserade neuropeptidingredienser som holistiskt riktar in sig på och motverkar de skadliga långtidseffekterna på hudens hälsa och ungdomlighet på grund av höga koncentrationer av stresshormoner

 

ENVIRONs PROFESSIONELLA FOKUS-ON FILLER ANSIKTSBEHANDLING FÅR SILVER PRISET FÖR BÄSTA INNOVATION Icke-invasiv behandling

 

Prisbelönt, tekniskt avancerad ansiktsprotokoll kombinerar kraften i Environs Electro-Sonic DF-teknik med en kraftfull professionell formulering för att synligt jämna ut linjer och återställa en föryngrad, fyllig ungdomlighet till hudens utseende. Denna 30 minuters intensiva ansiktsbehandling rekommenderas som ett icke-invasivt alternativ eller komplementbehandling till Dermal Fillers.


Citat av Val Carstens

 ”I över 30 år har Environ legat i framkanten inom hudvårdsinnovation med revolutionerande produktformuleringar och banbrytande hudvårdsteknologier som har visat sig göra en verklig, bestående skillnad för huden. Som pionjärer inom professionella hudvårdsbehandlingar fortsätter Environ att tänja på gränserna för hudvårdsterapi, att förnya och att utveckla mer effektiva sätt att leverera de bästa resultaten för dagens konsumenter och deras hudproblem.”


OM ENVIRON HUDVÅRD 

Environ är ett globalt erkänt och respekterat varumärke för professionell hudvård som bygger på vetenskap, skönhet och vård. Environ tror att huden har ett liv och att vitamin A är det ”syre” den behöver för att se vacker och hälsosam ut för livet. Det är av denna anledning som varumärket aktivt bedriver hudvårdsvetenskap för att skickligt och konsekvent utveckla vetenskapligt undersökta produkter som fungerar med hud.

Environ grundades 1990 av den internationellt hyllade plastikkirurgen Dr Des Fernandes. Införandet av vitamin A i hudvårdsformuleringar var en banbrytande utveckling inom hudvård. Dr Des Fernandes, rankad bland de fem bästa plastikkirurgerna i världen, var en pionjär inom detta område på 1980-talet. Han var den första som använde vitamin A i tillräckligt höga doser som hjälper till att motverka miljöns skadliga effekter, föroreningar och stress för att skapa en strålande, synligt förbättrad hud.

Dr Des Fernandes syster, (Environs gruppordförande), Val Carstens ledde utvecklingen av företaget som idag har över 140 produkter, tillgängliga i mer än 70 länder över hela världen. Sedan grundandet av Environ 1990 har A-vitamin blivit hörnstenen i Environs hudvårdsfilosofi. Det är ett viktigt hudnäringsämne som måste fyllas på varje dag för att huden ska se friskare och mer motståndskraftig ut. Environs unika och mycket effektiva Vitamin STEP-UP SYSTEM® hjälper huden att gradvis bli mer bekväm med ökande doser av vitamin A och andra ingredienser och minskar därmed sannolikheten för en hudreaktion. Det är av denna anledning som Environ Skin Care-produkter rekommenderas av utbildade hudvårdspersonal.

För mediaförfrågningar eller intervjuer, vänligen kontakta:
Håkan Wahlström, hakan@mimass.se, 08-756 77 13

Om du är en läkare som specialiserat dig på estetik och hudvård, eller specialiserad hudterapeut, vet du hur viktigt det är att erbjuda behandlingar och produkter som är både effektiva och säkra. Environ är baserat på gedigen forskning och erbjuder en rad produkter som kan komplettera ditt nuvarande behandlingsutbud på ett imponerande sätt.

👉 Ta steget att inkludera Environ i din klinik och erbjuda dina patienter en hudvårdsregim som är vetenskapligt bevisad att förbättra hudens hälsa och utseende.

🌱 Förbättra inte bara hudens yta, utan även dess underliggande hälsa. Med Environ kan du erbjuda dina patienter en heltäckande hudvårdsstrategi som är både effektiv och säker.

Tveka inte, ta steget att bli en del av den vetenskapliga framkanten inom hudvård. Gör som andra framstående läkare och välj Environ. 🌟

PRODUKTER

Environ Skincare

CLINICCARE 
Cosmeceuticals

MICRONEEDLING

Dual Injector Pro+
(CLINICCARE+)

MESODUO
(CLINICCARE+)

PRO DERM+

CAVITAL

SOFT PEEL

Vårt sortiment består av två högteknologiska och genuint professionella hudvårdsserier. Till dessa har vi ett urval av avancerade apparaturer som har till uppgift att förstärka effekterna av dom professionella behandlingarna. Samtliga produkter i vår portfölj är certfierade och vetenskapligt säkerställda.