Mimass Cavital

Nyhet

CAVITAL är en de första av 2019 års nyheter i en serie nyheter som kommer presenteras löpande i fråga om behandlingsapparatur från Mimass.

CAVITAL tar traditionen vidare!

KOmbinationsapparaturer har varit en av Mimass största framgångar sedan starten 2014 med Magic Pot lanseringen på den svenska marknaden.

Nu släpper vi ut en förbättrad version som är anpassad för de önskemål som vi fått från terapeuter runt om i Sverige.

 

Enastående kroppsbehandlingar

Genom att kombinera flera teknologier i ett och samma arbetsmunstycke så erbjuder CAVITAL överlägsna behandlingsresultat där fokus är stagnerade fettdepåer (Celluliter). 

För kroppsterapeuter som vill prestera bättre

Koppning och triggerpunktsbehandling rä en smärtsam upplevelse som kräver stort fokus från behandlaren och innebär inte sällan obehag hos klienten. Med hjälp av de kombinationer som erbjuds med CAVITAL så kommer kroppsterapeuten att kunna leverera överlägsna resultat i att hjälpa klienter medbehov av muskelbehandlingar.

För hudterapeuten som vill vitalisera och tighta hud

Kombinationen med radiofrekvens och vakuum har visat sig synnerligen effektivt att följa upp en microneedlingkur där radiofrekvensen stimulerar och aktivera flera viktiga funktioner i huden. Och med hjälp av vakuum aktiveras cirkulationen och huden återfår en elasticitet och vitalitet.

Kort om CAVITAL

CAVITAL är en kombinationsbehandling för flera yrkesgrupper inom kropp och hudvård.

Med tre verksamma teknologier kombinerat i ett och samma behandlingsmunstycke levererar CAVITAL alltid enastående resultat under överinseende av en professionell behandlare med adekvat utbildning.

Radiofrekvens:
Radiofrekvens är en etablerad teknologi som på mycket kort tid kan generera värme till vävnad.
För hudterapeuten är fokus hud tightning,
För kroppsterapeuten är det en behandlingsbar muskel.

Vakuum:
Vakuum är en teknologi som innebär många fördelar i flera olika sammanhang. Främst ökar cirkulationen till de önskade områden som skall behandlas, vilket innebär många hälsofördelar till det behandlade området.

LED:
Med fri valfrihet kan du adderar 640nm eller 470nm LED ljus till din behandling. Ljus har flera positiva effekter kopplat till cellprocesser.

 

Vill du boka tid för demo, få mer information så fyll i de korta uppgifterna nedan så tar vi kontakt med dig och berättar mer.

 

Block "3985" not found