Cliniccare X3MEGF. En uppdaterad hudvård från Cliniccare

Ny vidareutvecklad och mer effektiv hudvårdsserie från Svenska hudvårdsmärket Cliniccare

  Svenska hudvårdsmärket Cliniccare förstärker nu sin plats på den globala skönhetsmarknaden som ett av marknadens mest effektiva hudvårdsserier med en ny uppdaterad och mer resultatinriktad hudvårdsserie. Cliniccare X3MEGF.
  • Den nya X3M serien har ökat fokus på effektivitet genom att maximera mängderna aktiva ingredienser.
  • Genom att reducera ingredienser som potentiellt kan orsaka reaktioner i huden.
  • I den här uppdateringen så har man också valt att för tydlighet numrera produkterna för att undvika att produkterna appliceras på mindre fördelaktigt sätt i den daglig hudvårdsrutinen.
  • Först ut i världen med att delge konsumenten vilka mängder av aktiva ingredienser som produkten är berikad med.
  Serien omfattas av tre serier: X3M REFRESH: En anti age produkt med stort fokus på att minimera linjer och porer samt att med hyaluronsyra av låg molekylvikt erbjuda effektiv och djup åter fuktning. X3M PURE: En anti age produkt som erbjuder liknande egenskaper så som REFRESH, med tillägg för ökade mängder av antioxidanter och anti irritanter för att lugna och vårda en rodnande och lätt irriterad hud. X3M GLOW: En anti age produkt med egenskaper från REFRESH med ett ökat fokus på att motverka hyperpigmenteringar och oönskade missfärgningar i huden.   För mer info kontakta: Stefanie Bäfvenberg PR & Marknad stefanie.bafvenberg@mimass.eu 08-7567713 eller Håkan Wahlström, VD hakan@mimass.eu 08-7567713