Hud & tillstånd

Avancerad hudanalys och konsultation

Vi vill verkligen komma under din hud för att kunna erbjuda dig dom bästa resultaten. 

Varje kund/patient startar sin resa mot en mer frisk balanserad och vital hud genom en grundlig och avancerad hudanalys.

Hudanalysen är själva grundstenen i att skapa ett framgångsrikt behandlingsprogram som vi utvecklar tillsammans

Vi tittar på huden utifrån holistiskt perspektiv där vi tar hänsyn till både hudens och din livsstils inverkan på vart din hud befinner sig i dag. Det är viktigt för att vi verkligen skall förstå hur och varför huden var den är och självklart för vart du önskar att den skall vara.

I din hudanalys kommer vi att genomföra ett detaljerat rådgivning och visuell analys så att vi kan sammanställa en behandlingsplan som hjälper dig att uppnå dina önskade resultat.

Vi vill också hjälpa dig att välja produkter som kommer att leverera mätbara resultat för din hud. I samråd med  kommer vi också att diskutera vilka produkter, ingredienser, smink, kosttillskott du applicerar och ger huden  idag och vad de gör eller inte gör för dig. Vi kan sedan identifiera rätt produkter för din hud och budget.

En bokningsavgift på 400 kr krävs för att säkra ditt samråd som är inlösbara mot din första behandling eller produktorder när de bokas eller köps vid tidpunkten för ditt besök.

Problem relaterade till hud

Akne / Inflamationer

Åldrande

Torr & uttorkad hud

Dermatit & Eksem

Pigmenterad hud

Rosacea & Rodnande hud

Vill ni lära er hur ni lyckas med försäljningen?