Varje kund/patient startar sin resa mot en mer frisk balanserad och vital hud genom en grundlig och avancerad hudanalys.

Hudanalysen är själva grundstenen i att skapa ett framgångsrikt behandlingsprogram som våra partners utvecklar tillsammans med sina kunder/patienter.

Genom att se på huden utifrån ett holistiskt perspektiv där hänsyn tas till både huden nuvarande status i kombination med den livsstil som lett till den status vi möter i dag. Det är viktigt för att förstå hur och varför huden är den är och självklart  lika viktigt för vart du önskar att den skall vara.

I en hudanalys rekommenderar vi en detaljerad rådgivning och visuell analys så att det är möjligt att sammanställa en behandlingsplan som skapar dom bästa förutsättningarna till att uppnå dina önskade resultat.

Du kommer också få hjälp att välja produkter och rutiner som kommer att leverera mätbara och synliga resultat. I konsultationen sker ett samtal där historien om vilka produkter, ingredienser, smink, kosttillskott som finns in den dagliga rutinen fram till i dag och vad de gör eller inte gör för dig. Utifrån den samlade informationen kommer rätt produkter att identifieras baserat på dina förväntningar, din budget och inom vilken tidsperiod du önskar nå resultat

Hudtyper

Vår hud typ påverkas till stor del av vår genetik. Det är en komplex del av hudens sammansättning som kräver extra fokus från en behandlar då det innebär att en normaliserande hudvård för att hjälpa huden mot en mer normal status för att dom professionella behandlingarna skall ge bästa tänkbara resultat.

Hud & Tillstånd

Tillstånd i huden kommer ur precis ordet, ”tillstånd” det är ofta tillfälligt och kan normaliseras och återställas. Ett hud tillstånd har viss påverkan av vår genetik, men till största del vår livsstil. 

För att bli framgångsrik med behandlingar på hud tillstånd så är det av stor vikt att balansera hud typen innan behandlaren lägger fokus på tillståndet.

Det är också av vikt då en torr hudtyp har vårt att få full potential på exklusiva ingredienser så som peptider & vitaminer och fuktbindare, samtidigt som en för fet hud kommer ha svårt att absorbera dom effektiva ingredienserna.

Som återförsäljare och partner får du tillgång till:


Kunskap

För att du och din salong ska vara konkurrenskraftiga krävs en partner som håller dig uppdaterad kring de senaste forskningsrönen och de mest effektiva teknologierna. Mimass håller dig up to date!

Utveckling
Skönhetsbranschen utvecklas snabbt, det gäller såväl produkter och teknologier som konsumenternas efterfrågan. Mimass väljer alltid produkter och apparaturer som ligger i framkant.

Kvalitet
För att dina kunder ska uppnå en frisk hud krävs mer än en wow-känsla och ett bra bemötande. Mimass erbjuder dig produkter och behandlingar av absolut högsta standard och kvalité som bidrar till att överraska och överträffa dina kunders förväntningar.

Utbildning
Vi ger dig djup kunskap inom den hudvård och de behandlingar som du investerar i. Både teoretisk och praktisk utbildning är av yttersta vikt för att du ska kunna erbjuda hudvård i världsklass och så snabbt som möjligt öka både din omsättning och lönsamhet. 

Vill du få hela bilden och lära känna en uppskattad leverantör på den svenska marknaden?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med relevant information.

Ange vilket eller vilka områden du är intresserad av att vi kontaktar dig vidare om.